Tots els pobles

Inici>Sobre Nosaltres

Perfil de la Companyia


Dalian Tianpeng Food Co, Ltd, establerta a l'agost de 1994, es troba a la zona industrial de Fuzhoucheng, ciutat de Wafangdian, província de Liaoning. Té una superfície de 100,000 m2 i una superfície construïda de 50,000 m2 i està especialitzada en la producció, processament i gestió de rave picant de rave i diverses empreses alimentàries integrades. Els nostres principals productes de transformació són el rave picant (escates, granulats i pols), gingebre en pols, Kanpyo, oli essencial de mostassa, pols de wasabi, pasta de wasabi, curri i salsa aromatitzant, etc. Els productes exportats a Àsia, Europa, Amèrica i Austrialia, etc. les vendes nacionals van augmentar any rere any. Volem proporcionar aliments saludables d’alta qualitat al món.

DALIAN TIANPENG FOOD CO, LTD. té 42 milions d’actius fixos de RMB i un capital social de 30 milions de RMB. El volum de producció anual és de 3000MT i la facturació anual és de 80 milions de RMB. La nostra empresa compta amb equips de producció avançats (com ara un sistema de línia de producció d’assecat automàtic, sistema d’aigua per garantir l’aigua purificada, assecadora de microones, separador electromagnètic, detector de metalls, fresadora de farines, embaladora automàtica, emplenadora automàtica, equips de segellat, laminadora) , màquina d’homogeneïtzar, batedora, extracció de mostassa, etc.
Tenim la certificació ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER, etc., la nostra empresa compta amb personal tècnic i de gestió d’alta qualitat, per tant, des de la sembra, el processament fins a la venda de productes acabats, formem una cadena completa d’estructura industrial. El nostre laboratori pot fer proves físiques, químiques i microbiològiques, de manera que puguem garantir la bona qualitat i la seguretat alimentària. Mentrestant, la nostra tecnologia de processament, la qualitat del producte i el criteri d’embalatge, etc. superen els estàndards internacionals de proves. Esperem que proporcionant productes d’alta qualitat pugui afegir molta alegria i salut a la seva vida i permetre que més gent gaudeixi del gust natural.

Dalian Tianpeng Food Co, Ltd
bt
bt
Producció anualProducció anual
Producció anual

més de 10000 Mts

ClientsClients
Clients

a prop de 100 països i regions

AnualAnual
Anual

Facturació de 50 milions de dòlars

Mercat d’exportació de la XinaMercat d’exportació de la Xina
Mercat d’exportació de la Xina

85% de quotes de mercat

Mercat global d’exportacióMercat global d’exportació
Mercat global d’exportació

30% de quotes de mercat de

Zona de plantacióZona de plantació
Zona de plantació

més de 20 milions de metres quadrats

 • Matèria primera de rave picant
  Matèria primera de rave picant

 • Equip professional d’R + D
  Equip professional d’R + D

 • Taller d’embalatge
  Taller d’embalatge

 • Taller de producció
  Taller de producció